Verticale Lintmengers (Continu)

Verticale lintmengers van Precision voldoen aan uw eisen

Het assortiment van Precision bestaat niet alleen feeders en brekers, maar ook uit diverse mengsystemen. Zo bieden onze verticale mengers een effectieve methode voor ontmengde producten door blaas transport weer te homogeniseren. Flakes, poeders en granulaat producten. Daarnaast ontwikkelen wij ook paddelmengers en standaard lintmengers. Hier vindt u informatie over onze verticale mengers en de toegevoegde waarde ervan voor uw onderneming.

 

Verticale mengers, veelzijdig en voordelig
Homogeniseren is een onmisbaar proces in verschillende branches, zoals de voedingsmiddelenproductie, farmaceutische en chemische industrie en bij de verwerking van papier en biomassa. Vaak gaat het om hoeveelheden met een groot volume. Onze verticale mengers kunnen dienen als voorraad hopper en grote batches homogeniseren tegen relatief lage kosten.Precision is betrokken bij uw gehele productieproces. Wij ontwikkelen transportschroeven voor het laden, en uitdraagsystemen voor het effectief legen van de verticale mengers. Zo optimaliseren wij, samen met u, uw gehele machinerie!

De kwaliteit van de verticale mengers van Precision
Met onze verticale mengers heeft u de keuze uit een verticale mengbuis met een schroefas of een conische mengas. Beiden hebben hun eigen kenmerkende voordelen. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toepassingen van de verticale mengers.

 

Wij ontwerpen onze producten met behulp van de 3D Cad techniek. Dit programma maakt het mogelijk schematische weergaven zeer specifiek te bekijken en aan te passen aan uw wensen. In ons hightech machinepark produceren wij onderdelen van hoge kwaliteit op maat. Zo voldoen onze verticale mengers altijd aan uw eisen.