Paddelmengers (Batch/Continu)

Paddelmengers houden controle over het mengproces

In diverse sectoren wordt gebruik gemaakt van paddelmengers. Deze mengers werken met paddels die zorgen voor een vermenging van substanties. Zo worden paddelmengers succesvol ingezet bij de verwerking van DDGS, – ditstilles dried grains with solubles – . Dit proces is onderdeel van de productie van bio-ethanol, glucose en zetmeel. Ontdek wat onze paddelmengers kunnen betekenen voor uw productieproces!

 

Invloed op het mengproces met onze paddelmengers
De paddelmengers van Precision zijn het resultaat van een moderne wijze van ontwerpen, waarbij onze engineers berekeningen op hoog niveau uitvoeren met het Ansys Workbench 11 (FEM). Zo stemmen zij het ontwerp af op de substanties die u wilt verwerken en het krachtenspel. U bent dus verzekerd van kwaliteit die volledig aansluit bij uw doelstelling.

 

Wij begrijpen dat flexibiliteit binnen uw bedrijf belangrijk is. U wilt een veelzijdig schroefsysteem dat inzetbaar is voor diverse mengprocessen. Daarom beschikken onze paddelmengers over verschillende instelbare functies, zoals de verblijftijd en de mengintensiteit. Zo houdt u de controle over het mengproces.

 

De mogelijkheden van Precision paddelmengers
Onze paddelmengers zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar van een uitwerking in RVS tot slijtvaste materialen en zijn ook leverbaar met een ATEX-certificering. Bovendien hebt u een geruime keuze uit extra opties: een dubbelassig systeem, verstelbare paddels, klapbodems, deksels en verwarming of verkoeling van de behuizing.

 

Naast paddelmengers ontwikkelen wij ook lintmengers, die kleine hoeveelheden met grotere batches mengen op zeer efficiƫnte wijze. In onderstaande productfolder vindt u meer specifieke informatie over de paddelmengers van Precision.

Batch menger
Continu menger