Mengers

Het samenvoegen van substanties om een eindproduct te creëren is een essentiële stap in diverse productieprocessen. U wilt deze stap zorgvuldig uitvoeren, maar dit niet ten koste laten gaan van uw tijd. Precision ontwikkelt effectieve mengers, geschikt voor een groot aantal industrieën.

 

Onze mengers
Wij hebben paddelmengers, lintmengers en verticale lintmengers. Uiteraard passen wij deze aan uw doelstelling aan. Paddelmengers mengen poedersoorten, kleverige stoffen en pasta’s. Het dubbelassige systeem is voorzien van efficiënte peddels die zorgen voor een optimale vermenging.

 

Lintmengers mengen een kleine toegevoegde hoeveelheid van een additief met een grotere massa. Ook deze mengers zijn voorzien van een dubbelassig systeem. Het product wordt constant in beweging gehouden voor een menging met een hoge intensiteit. Tenslotte ontwikkelt Precision verticale lintmengers. Deze mengen stromende componenten, poeders en flakes op doeltreffende wijze.

 

Onze mengers van ontwerp tot product
Wij produceren onze mengers in ons uitgebreide machinepark. Kiest u bijvoorbeeld voor mengers van RVS, dan bent u gegarandeerd van kwaliteitsmateriaal. Wij beschikken namelijk over ruime dompelbaden. Daarin beitsen en passiveren wij het RVS, zodat het beter bestand is tegen corrosie, en u profiteert van een langere levensduur van het materiaal. Ons hightech machinepark is zo ingericht dat wij kunnen aansluiten bij aan uw wensen. Onze autonome lasrobot brengt uw ontwerp nauwkeurig tot leven. Wij maken uw menger volledig op maat.