Pennenbreker (Enkel/Dubbel)

Pennenbreker, hoogwaardig en RVS afgewerkt

Stortgoed verwerken gaat betere wanneer het vrij is van klonten en harde agglomeraten. Precision ontwikkelt kluitenbrekers en klontenbrekers die die door middel van messen of pennen alle grove delen verfijnen. Hier vindt u alle informatie over onze pennenbreker. Een verpulveraar die zijn effectiviteit bewijst met alle denkbare producten. Naast de pennenbreker vindt u ook de messenbreker in ons assortiment.

 

Waarom kiezen voor onze pennenbreker?
Onze pennenbreker biedt voordelen in diverse opzichten. U kunt kiezen voor een enkelassig of dubbelassig systeem. Het laatste kan voorzien worden van een extra aandrijving. De pennen worden vervaardigd uit harde staalsoorten of RVS. Wij zorgen daarbij voor een RVS afwerking van hoge kwaliteit die de levensduur van de pennenbreker verlengt.

 

Onze pennenbreker is eenvoudig te reinigen dankzij de demontabele zijden en is zeer onderhoudsvriendelijk. U bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten; de pennenbreker doet zijn werk al bij een laag energieverbruik en u profiteert van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

 

De pennenbreker: opties en mogelijkheden
Precision ontwerpt kluitenbrekers en klontenbrekers, mengers, transportschroeven en elevatoren voor diverse sectoren. De pennenbreker wordt ingezet in de voedingsmiddelenindustrie – bijvoorbeeld bij de verwerking van suiker -, chemie, farmacie, biomassaverwerking, maar ook bij de productie van dierenvoeding en kunststof.

 

Ieder productieproces stelt specifieke eisen aan de machinerie. Precision sluit daarbij aan met een geruime keuze aan materialen, ontwerpen en opties. Zo is de pennenbreker verkrijgbaar met een verrijdbaar frame, geharde breekpennen en voorzien van een ATEX-certificering.