Bedrijfsinformatie

Bedrijfsbureau

Wij hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van diverse industriële systemen zoals mengers, brekers en feeders. Onze organisatie weet precies waar de beste materialen te vinden zijn, hoe wij kunnen aansluiten bij uw wensen als klant en welke werkwijze de levertijden zo ver mogelijk verkort. Precision neemt alle zorgen rondom het aanschaffen van een schroeftransport -systeem uit handen. De centrale taak van ons bedrijfsbureau is om dit gehele proces, van eerste ontwerp tot uiteindelijk product, in goede banen te leiden.

Productie

Na het ontwerpen volgt het productieproces. De uitgebreide machinerie van Precision gaat zeer efficiënt en nauwkeurig te werk. Zo garandeert Precision korte levertijden en producten van hoge kwaliteit. Ontdek hoe de innovatieve productie leidt tot het succes van Precision, dat wij te danken hebben aan uw vertrouwen. Onze producten worden ingezet in verschillende branches, zoals de voedings- en geneesmiddelenindustrie, chemie en verwerking van slib en biomassa. Sommige toepassingen vragen om specifieke veiligheidseisen; daarom kunnen wij systemen ontwikkeld met een ATEX-certificering.

Enigineering

De ontwikkelaars van de afdeling engineering spelen een prominente rol bij het produceren van uw feeders, mengers of brekers. Samen met het bedrijfsbureau, onze productie- en verkoopafdelingen zijn zij een vitale schakel in de productie van de oplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

Verkoop

Bij het aanschaffen van feeders, brekers en mengers heeft u passend advies nodig en een verkoopteam dat uw behoeftes vlekkeloos aanvoelt en proactief met u meedenkt. Bij Precision staan klantgerichtheid, de productie van kwaliteitsproducten en advies op basis van ervaring en actuele kennis centraal.